Praatjes
Blog

Redelijk goede dag gehad

Vanmorgen kwam ik iets voor 8 uur uit bed en ben eigenlijk gaan bloedprikken (controle). Na het bloedprikken ben ik boven in mijn luie stoel gaan zitten en nog even weg gedut tot mijn visite kwam. We hebben flink zitten kletsen onder het genot van een bak koffie en hebben samen mijn wasgoed opgevouwen en opgeruimd.

Toen we klaar waren zijn we samen naar de inloop geweest. Het was niet mijn bedoeling om mee te eten, omdat het meestal druk is, maar er waren maar 4 personen dus heb ik een lekkere gebakken ei meegegeten.

Rond 14 uur was ik weer thuis en nog moe, dus ben op bed gaan liggen en heb tot 18 uur geslapen. Toen ff een douche gepakt en naar mijn vriend gegaan om witlof te eten. Het was weer erg lekker. We hebben nog wat zitten kletsen en nog wat gedronken voor ik rond 22u15 naar huis ging.

Ook heb ik vandaag een goede daad verricht. Buiten kwam ik een oud vrouwtje tegen en ze vroeg om mijn hulp. Haar schoen zat niet goed en ze kon zelf niet bukken. Ik heb haar schoen weer goed gedaan en zij zette haar wandeling met stok voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *