Praatjes
Blog

Vanaf vrijdag middag weekend

Mijn weekend begon al vrijdag middag. Alle afspraken achter de rug en mijn vriend is gezellig langs gekomen om de luxaflex op te hangen. We hebben uiteraard ook nog gezellig zitten kletsen.

Later ben ik naar hem gegaan en hebben we lekker gegeten en film gekeken. Ook ben ik bij hem blijven slapen. Zaterdag begin van de middag ben ik pas naar huis gegaan. Ik heb toen wat huishoudelijke taakjes gedaan, waaronder de kattenbakken.

Zaterdag avond heb ik weer bij mijn vriend gegeten en was ik 20:00 uur weer thuis en heb wat spelletjes gespeeld op mijn tablet en pc.

Zondag ben ik eerst naar een vriend geweest om een programma te installeren op zijn computer. Tevens hebben we samen twee bakjes koffie gedronken en daarna ben ik even een uurtje naar mijn vriend geweest omdat hij om de hoek woont bij die vriend.

Rond 14:00 uur was een vriendin hier en zijn we verder gegaan met koffie drinken. Ik had haar al een tijdje niet gezien dus het weerzien was erg leuk. We weten weer alles van elkaar.

Nadat ze opgehaald is door de hopper ben ik weer naar mijn vriendje gegaan en hebben we heerlijk gebakken champignons gegeten met een zelfgemaakte Cordon Bleu. Het was allemaal erg lekker. Tijdens het eten hadden we een film opgezet en toen die was afgelopen ben ik naar huis gegaan en gerommeld met Photoshop.

3 thoughts on “Vanaf vrijdag middag weekend”

  1. Nou zeker een lekker en druk weekend gehad. Zou ik ook weleens willen maar ik zie Bert nog niet koken hoor. Verder kijken we wel een serie op netflix dat deed hij voorheen nooit. Hoop voor je op nog meer an ditwsoorweeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *