Praatjes
Blog

Moederdag

Vandaag was het moederdag. Uiteraard heb ik wel aan mijn en alle andere moeders gedacht. ‘s Avond heb ik een vriendin die in een verpleeghuis zit gebeld om te vragen hoe haar dag was. Ze had het gelukkig leuk gehad en de kinderen waren overdag langs geweest met een presentje.

Ook was een oude buurman jarig. Daar ben ik in de middag een bakkie wezen doen. Aangezien het prachtig weer was, ben ik er lopend heen gegaan en heb ik zonder jas buiten gerookt. Veel heb ik niet gerookt, dat had niet zo leuk voor de anderen geweest.

‘s Avonds ben ik ook nog even een blokkie om geweest in de buitenlucht. Daarvoor heb ik heerlijk ruim een uur op balkon gezeten.

1 thought on “Moederdag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *