Praatjes
Blog

Luie zondag

Gister ben ik met mijn vriend naar de kringloopwinkel geweest en heb onder andere een paars kleed voor over mijn stoel gekocht. Die heb ik er ‘s avonds gelijk op gedaan en staat erg leuk. Na de kringloop zijn we naar zijn huis gegaan en hebben we spaghetti gegeten. Rond 21u30 was ik weer thuis. We hadden nog wat tv gekeken en even visite gehad.

Vandaag is het echt zo’n luie zondag. Naast de kattenbakken verschonen heb ik nog geen reet gedaan. Het is nog vroeg in de avond, dus daar kan nog verandering in komen. Ik heb namelijk nog wat huishoudelijke taken liggen die moeten gebeuren, maar als het morgen gebeurd is het ook goed.

Momenteel ligt Spike lekker aan mijn voeten te slapen en draait er een nummer van Alanis Morrissette van mijn zelf gemaakte playlist. Ik zit wel best dus.

2 thoughts on “Luie zondag”

  1. Luiwamisje. Nou toen mijn kleinzoon Jesiah en mijn dochter Deveney weg waren rond half 2 heb ik ook niets meer gedaan. Ben met eten lekker wezen wokken bij de chinees met mijn vriend. Op zijn voorstel. Nou dat gebeurd niet vaak. Lekker. Lekker. Lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *