Praatjes
Blog

Productieve dag

Vanmorgen kwam ik lekker op tijd uit bed en heb veel kunnen doen afgelopen dag. Ook heb ik nog even bezoek gehad en hebben we samen nog 3 vuilniszakken met kleding in de kast gedaan. Ik ben daar nog lang niet klaar mee hoor. Het is nou eenmaal een feit dat ik veel kleding heb. Ook zitten er vuilniszakken met schoenen tussen, beddengoed en handdoeken.

Toen we stopten hebben we nog een bakje koffie gedronken en daarna ben ik lopend boodschappen wezen doen bij diverse winkels op het winkelcentrum. Het was echt een fantastisch weertje en hoefde mijn jas niet aan.

Daarna heb ik mij gestort op de afwas. Ik heb niet afgedroogd, maar laat het drogen en morgen zet ik het in de kast. Na de afwas heb ik pas de boodschappen opgeruimd en de salontafel leeg gemaakt en een sopje gegeven.

De kattenbakken heb ik ook nog gedaan vanmiddag. En ik ben bij mijn vriend lasagne wezen eten met een salade. Het was erg lekker.

Vanavond heb ik niet veel meer gedaan, maar ik was ook pas om negen uur thuis. Oja… ik heb vandaag ook afval naar de container gebracht een het einde van de straat.

Geloof dat dit het wel zo’n beetje was. Morgen (of eerder straks) ga ik verder met mijn huishouden. Elke donderdag ochtend krijg ik hier hulp bij. We gaan dan samen aan de slag. Zelf wil ik de boven verdieping doen; stofzuigen, dweilen, bed verschonen en wasgoed opruimen.

Ik zou zeggen slaap lekker luitjes en tot gauw maar weer!!!

2 thoughts on “Productieve dag”

  1. Zozo wat een druk dagje. Ik zelf weet dat ik me dan lekker voel als ik alles aan kant heb maar dat gebeurd niet vaak. Altijd krijg ik het wel weer voor elkaar om rotzooi te maken. Goed gedaan Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *