Praatjes
Blog

Lekker gegeten

Vandaag kwam ik erug laat uit bed. Half twee in de middag. Ik was al even wakker, maar ik kon er niet uit komen. Ik lag wel op tijd in bed gister avond.

Eerst een tijdje beneden muziek geluisterd en gekroeld met de poezen. Toen aangekleed en eerst naar het winkelcentrum geweest om wat te posten en daarna door naar de inloop. Ze hadden daar tussen de middag Syrisch gegeten en er was een toetje over die ik heerlijk op heb gegeten.

Vanavond heb ik bij mijn vriend gegeten. We hebben samen gekookt. Gebakken champignons en uit met gebakken krieltjes en een varkensfilet. Wederom weer heerlijk gegeten. Daarna hebben we bij mij nog wat gedronken.

1 thought on “Lekker gegeten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *